BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Най-елитните коне в България мериха сили в с. Сандрово       

Близо 60 от най-елитните коне в България мериха сили на последните за беговия сезон конни надбягвания, които се проведоха през уикенда на пистата в с. Сандрово.

Надбягванията бяха разделени на 6 гари. В първата гонка се включиха на-младите коне – до 2 години. Първи финишира кобилата Инора, с жокей Гено Стоянов. Кобилата е собственост на Иван Йорданов от с. Сандрово, който е един от организаторите на надпреварата.

При втората гонка на 1200 метра за коне на над 3-годишна възраст първенец беше Аржентина, собственост на Камен Иванов от с. Нова Шипка, с жокей Христо Андонов.

В третата гара на 1600 метра първи беше жребецът Кодиак на Сали Озун от с. Ябълчево, направляван от Емил Андонов.

Най-интересна за всички беше четвъртата гонка, в която силите си на дистанция 2000 метра премериха коне на възраст до 3 години. Победител беше кобилата Дарлинг на Левент Незиров от с. Севар с жокей Нурхай Хамил.

В петата и шестата гонки – съответно на 2000 и на 2400 метра за коне на над 3 години първите места бяха за Сигред Нансет и Ниалдо, като и двата бяха яздени от Нурхай Хамил.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!