BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шеф на читалище и танцов ансамбъл от Силистра чества 60-ия си юбилей

Музикантът и хореограф Димитър Джамбазов – главен художествен ръководител на танцов състав „Добруджа“ и председател на НЧ „Дръстър“, навърши 60 г. По този повод наскоро за 1 ноември – Ден на народните будители, той получи от страна на ощина Силистра награда за признателност като към личност с принос за духовното развитие на Силистра.

Подобаващо бе честван юбилеят му с близки и приятели, за което Джамбазов благодари чрез профила си във Фейсбук: „Моят юбилей! Благодарим на сватбена агенция „MoRarova“ (Цеци Морарова – народна певица, солистка) за чудесната декорация и украса. Благодарим и на Светла Съботинова за чудесната торта -красива и вкусна. Благодаря и на всички приятели, които отделиха от скъпоценното си време, и ме удостоиха с присъствието си, за да сме заедно на този мой празник. Благодаря и на тези, които не ме забравиха и ми честитиха по телефона или на messeger“.

Сред многобройните подаръци от друг профил в социалната мрежа е видно, че е и картина с изящно пресъздадено двуцифрие „60“ – великолепна шевица в духа на българската везбена традиция.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!