BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Топ 5 технологии при спортните залози

Спортните залози вече определено не изглеждат по начина, който познаваме отпреди години. С напредване на времето и софтуерните програми, компаниите за залагания придобиват дигитален характер, нови и разнообразни дизайни, опции и дори видове бонуси. Днес всеки нов или опитен играч се обръща с интерес към функциите, които букмейкърските сайтове предлагат. Тази статия ще посветим на най-популярните технологии в областта на този тип хазарт – съветваме ви да четете внимателно, тъй като сме сигурни, че не желаете да изпуснете важна част от опциите и възможностите, с които трябва да сте наясно, преди да посетите сайт за спортни залози.

Кеш-аут

В общи линии, кеш-аут представлява “затваряне“ на залога. Това означава, че когато изпитвате несигурност, след като вече сте направили залог, кеш-аут ви гарантира сигурна печалба, стойността на която е по-голяма от заложената и по-малка от първоначално поставената като награда. Ако пък обаче залогът върви стремглаво към пълен крах и провал, прекратяването му би облекчило щетата, нанесена на банковата ви сметка, правейки я значително по-поносима – загубата става по-малка от заложената първоначално сума.

За съжаление, опцията за кеш-аут не е налична при всяко онлайн казино, нито пък на всяка игра. Никога не можем да бъдем напълно сигурни кога срещата ще се развие в наша полза – следователно, ако сме я застраховали предварително, печалбата винаги ще бъде по-малка от потенциалната. Но стига да знаем как и кога е подходящо да я използваме, “затвори залог“ е една изключително използвана и полезна функция, получила първо място в нашата класация.

Предаване на живо

Кой футболен, баскетболен или пък тенис фен не би искал да следи на живо мача, на който е направил залог? Букмейкърските сайтове, които поддържат лайв предавания, са едни от най-посещаваните, именно благодарение на тази харесвана и приятна опция. Стриймовете са една голяма бонус точка при избора на интернет организатори, особено когато спортната игра не е излъчвана по телевизията.

Пряко проследяване на мачовете с анимации при залозите на живо

Невероятно интересни, модерни и в повечето пъти – полезни, набират популярност през последните години именно анимираните версии на мачовете и игрите, които се излъчват на живо. Тук предимствата отново са многобройни: по-прецизен и точен поглед върху топката и позициите на играчите; интересно представяне на състезанията, подобно на виртуалния футбол; възможност за паралелно гледане на реалната картина на турнира в съседни екрани.

Още един плюс на анимираните игри е големият шанс за по-точен залог на живо, тъй като, както вече споменахме, виртуалните картини предоставят по-прецизна и детайлна картина, обещаваща по-добра предвидимост и яснота.

Бет билдър за конструиране на залог

Функцията “създай залог“ се базира върху възможните комбинации, най-вероятно да се осъществят на спортните срещи. “Bet builder“ предоставя възможността да дадете повече от едно предположение за дадена игра, което многократно увеличава шансовете ви за печалба.

Важно е да споменем, че е достатъчно само един от вариантите, предложени в подадения от вас фиш, да бъде отменен (поради технически или други обстоятелства), за да се анулира целият ви залог.

Опция за редакция на залог

Коригирането на фиш се изразява в премахване и смяна на селекция, промяна на типа или добавяне на събития. То би могло да се осъществи само при условие на наличен кеш-аут и неоценени прогнози. Редактирането на залога може да се окаже наложително, тъй като доста често се случва играчът да не преценява шансовете в самото начало на играта или пък тя да се развие по неочакван и необичаен начин.

Надяваме се статията да е била максимално полезна и интересна за вас. Ако желаете да научите повече за различните букмейкъри, можете да разгледате сайта на Ефир-Бет с изчерпателно ревю за Бет-365 и други популярни организатори на залози. Бъдете разумни и внимателни, когато играете!

Платена публикация

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!