BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нови измами с дърва и пелети

През последните дни в ход е актуална за сезона измама с предлагане на дърва за огрев на „много добра цена“. Предложенията се публикуват предимно в социалните мрежи, като се оповестява атрактивни и значително по-ниска цени на търсената за отопление суровина. „Търговците“ искат предварително плащане, обикновено в рамките на около 200 лв, с обещанието, че до няколко дни ще доставят на адрес дървата за огрев или пелетите.

Комуникацията, с уговорките за плащане протичат в социалните мрежи. Оставят телефони за връзка, на които след като не бъде спазена уговорката за доставка, не отговаря никой.

От МВР припомнят да не се доверявате на непознати хора, които предлагат изгодни сделки. Не предоставяйте парични средства на непроверени търговци, не превеждайте пари предварително.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!