BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Студентите от Юридическия факултет на РУ минават на дистанционно обучение

Русенският университет

Русенският университет

От понеделник, 19 октомври, студентите от всички курсове на Юридическия факултет на Русенския университет преминават в онлайн обучение.

Това се казва в заповед на ректора на висшето училище проф. Христо Белоев. Заповедта е във връзка с изпълнението на Закона за ограничаване разпространението на заразата с COVID-19 , както и с усложняващата се епидемична обстановка и увеличаващият се брой на положителните проби в Русенска област.

Ще се осъществява засилен и непрекъснат контрол за стриктното спазване на изискванията за носене на лични предпазни средства, физическа дистанция и извършване на периодична дезинфекция на ръцете от всеки един на територията на Русенския университет – академичния състав, докторанти, студенти, служители, работници и външни лица, които посещават университета.

От Русенския университет уточняват, че предстои периодично да бъдат извеждани специалности и факултети, които не провеждат лабораторни упражнения, свързани с използване на техника.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!