BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Правят Парк на младоженците в Русе

Русе ще има свой Парк на младоженците. Инициативата е на сключилите граждански брак на 12 септември т.г. Румяна Миланова – Беева и Юлиян Беев.

По време на сватбеното си тържество новото семейство се обърнало към всички свои гости – вместо букети с цветя да дарят предвидените за това средства за закупуване и засаждане на дръвчета в Русе,  с което да се постави едно ново зелено начало, а Русе да се сдобие с една нова гора – „Парк на младоженците”. Община Русе е „благословила“ инициативата, в близко бъдеще инициаторите ще засадят първите дръвчета. Кога точно – ще бъде оповестено по-късно, като от голямо значение са метеорологичните условия.

Инициаторите се обръщат с апел към всички младоженци (а и не само към тях) да се включат в инициативата и да засади дърво, да стане градът ни по-чист и по-зелен.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!