BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Награда и от областния управител за „Спортист №1“ на община Силистра за 2021 г.

Директорът на Спортно училище „Дръстър“ и треньор по плуване Веселин Суров прие наградата за Спортист №1 на Силистра за 2021 г. в лицето на Магдалена Пепегова – Плувен клуб Силистра с председател Венелин Великов, присъдена от Ели Тодорова – областен управител на област Силистра, и дадена по време на тържеството, организирано от община Силистра. Магдалена е състезателка във възрастова група „девойки младша възраст“ и е национален състезател.

На общата снимка са наградените от десетката, сред които и треньори. В рамките на награждаването бяха отличени и трима ветерани – учители по физическа култура в основни и в средни училища, както и дейци на спорта в различни области: Димитър Токушев (вкл. в миналото преподавател на студенти в Силистренския ВУЗ), Александър Лечев (също и деец на скаутското движение, председател на Туристическо дружество Силистра 2014-2017 г., участник в ТИД) и Росица Атанасова (треньор по баскетбол в ОДК и БК „Доростол“).

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!