BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Русе оглави Организацията за управление на Дунавския туристически район

Кметът Пенчо Милков беше избран за председател на Управителния съвет на Организацията за управление на Дунавския туристически район-

Това стана на събранието на Организацията, което се проведе в Русе. В работата на форума взеха участие областни управители и кметове на общини, Ваня Пеевска от Министерството на туризма, както и проф. Николай Овчаров.Като членове на  Управителния съвет от региона влизат кметовете на Белене и Тутракан – Милен Дулев и Димитър Стефанов.

Сред плануваните дейности за изпълнение на организацията са разработване на маркетингова стратегия на Дунавския туристически район, създаване на лого, слоган и интернет страница, както и изграждането на бранд.

Очаква се сред водещите сфери да бъдат културно-историческия, речен, ловен, градски развлекателен, винен, кулинарен и религиозен туризъм. Специално внимание ще бъде обърнато на участия в международни туристически борси, изложения и форуми. Ще бъде изготвен събитиен календар на Дунавския туристически район, в който ще бъдат включени акценти от всяка една област в Северна България.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!