BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Има заподозрени за тежкото престъпление в село Ценово

Към момента се водят разпити от полицията, има заподозрени лица във връзка с извършеното тежко престъпление в русенското село Ценово.  Това каза за ТВН Митко Макавеев, главен специалист Гражданска защита на община Ценово. Към момента информацията не е потвърдена от службите. Извършителят е разбил вратата, за да влезе в къщата. След което ограбил 75-годишната жена, взел и сумата от 100 лв., изнасилил я и избягал.

Ценово блокирано, издирват изнасилвач /ОБНОВЕНА+ВИДЕО/

Въпросната вечер съседите не са чули шумове или нещо необичайно. Сигналът за инцидента е подаден от сина на пострадалата чак на следващия ден.  70-годишната жена в момента е при семейството си в Русе, не е настанена в лечебно заведение.

Продължава засиленото полицейско присъствие в населеното място. Хората са изключително притеснени, не излизат от къщите си. В Ценово има над 140 самотно живеещи.

Това не първи случай на посегателство над възрастни хора в населеното място. През октомври миналата година семейство – мъж и жена са били нападнати, пребити и ограбени.

Подробности в емисията от 18 и 30 ч.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!