BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Журналист открит мъртъв край Варненското езеро

Журналистът Георги Александров е открит мъртъв във Варненското езеро, съобщават медиите в морската ни столица. Трагичният инцидент е потвърден и от полицията във Варна.

Тялото му е било открито в района на дефектиралата тръба във Варненското езеро в петък следобед. По случая се води дознание за изясняване на обстоятелствата около смъртта му, първоначалният оглед сочи, че няма данни за престъпление. По неофициална информация, не е имал външни данни за нараняване

В петък граждани протестираха пред общината във Варна с искане за оставката на кмета на града Иван Портних заради премълчаването 9 месеца на замърсяването на езерото и залива с фекални води. По непотвърдена информация Георги е бил с апарат и лаптоп и явно е извършвал проучване. Техниката не е открита в района на мястото, където е било намерено тялото на 38-годишния журналист.

Окръжната прокуратура във Варна ръководи разследването.

Георги Александров е бил кореспондент на Дарик, бтв, Нова тв, работил е в “Топ новини”, през последните години създаде сайт, посветен на град Девня.

Колегите му ще го запомнят като неспокоен, чепат и непримирим с несправедливостите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!