BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Журналистите пак ще имат достъп до депутатите в парламента

Снимка: БГНЕС

Журналистите отново ще имат достъп до депутатите в парламента. Това обеща новоизбраният председател на Народното събрание Ива Митева. Досега медиите бяха изолирани в отделна зала в мазето на партийния дом, където депутатите работеха в последните месеци от предишния мандат. Бившата шефка Цвета Караянчева така и не даде смислено обяснение за ограниченията.

„Ако трябва да съм честна, не разбирам това ваше ограничение, което беше направено. В другата сграда, в която заседаваше парламентът, няма един дезинфектант сложен никъде. Самата администрация не е предпазена от Covid-19. Не разбирам от какво се пазиха от вас и защо беше това ограничение, което беше наложено, и тази изолация“, заяви Митева.

По думите й медиите вече ще имат пълен достъп в парламента. Това ще се случва при спазване на противоепидемичните мерки.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!