BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Възстановяват НОЩ

Премиерът в оставка Бойко Борисов е издал заповед за възобновяване дейността на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.

Това съобщи самият той на извънреден брифинг в централа на партията. На брифинга присъстваха и вицепремиерът Томислав Дончев, финансовият министър Кирил Ананиев и здравният министър Костадин Ангелов.

По думите му повечето партии в парламента са се заяждали всеки ден със съществуването на Националния оперативен щаб и са призовавали той да се закрие. Премиерът в оставка е разпоредил на Ангелов дейността на НОЩ да бъде възстановена, докато бъде избрано ново правителство, уточни още той.

Борисов каза още, че ще се яви на изслушването в парламента, въпреки че, по думите му, целта е „народен съд“ срещу него и ръководеното от него правителство.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!