BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

2021 г. започва с мощна магнитна буря

Новата 2021 г. започва с мощна магнитна буря, пише руският портал planetanovosti.

Според изданието, през януари ще има три слънчеви изригвания, като първото ще бъде още днес и ще продължи до 9-ти януари. В този период ще има мощно изригване, което ще бъде усетено от много хора.

Средна буря се очаква в периода 12-18 януари. Това ще доведе до промени в настроението и повишена емоционалност. Тези дни няма да са най-добрите за бизнес срещи.

Последният метеорологичен удар ще се състои на 24-31. Интензивността на магнитните вибрации ще е средна. Експертите съветват да си почивате повече и да се откажете от физическа активност.

За да оцелеете въпреки негативното въздействие, струва си да ходите повече на чист въздух и да коригирате диетата си. За да поддържате психично здраве, прекарвайте време насаме със себе си, ако е възможно. Най-важното е пълноценният сън, който задава настроението за целия ден. Трябва да спите поне 8 часа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!