BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пешеходец блъснат на пешеходна пътека, водачът избягал

31-годишна жена е загинала

Пешеходец е бил блъснат на пешеходна пътека, водачът, извършил нарушението избягал, съобщиха от полицията в Русе.

По думите на потърпевшия, инцидентът станал около 6 ч. вчера сутринта на ул. „Доростол“ в Русе. Мъжът пресичал улицата, когато бил блъснат от неизвестен до момента автомобил, който след инцидента не спрял да му окаже помощ, продължил движението си.

Първоначално мъжът не почувствал особени болки и се прибрал в дома си. По-късно обаче болките се появили и се наложило да потърси помощ в УМБАЛ. При прегледа в медицинското заведение на мъжа е установена травма в областта на гръбначният стълб, контузия на главата и на подбедрици. Той е бил настанен за наблюдение.

След получаване на сигнала от болницата, екип на сектор „Пътна полиция“ е изпратен за изясняването му. Сигналът е документиран от полицаите, като и посоченото от пострадалия място на произшествието е посетено. Предстои изясняване на причините и обстоятелствата за възникване на ПТП.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!