BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отрязаха с флекс камера на тол системата

Рано тази сутрин служители на Националното толуправление са забелязали, че една от камерите на толсистемата не работи. Тя се намира на пътя за Бистрица.

Проверка на място показала, че цялото съоръжение е станало жертва на вандалски акт. Стойката на камерата е рязана с флекс и е съборена. Това най-вероятно е станало в ранните сутрешни часове, съобщи 24 часа.

В момента на място е извикана полиция. По-късно ще се прегледат записите на камерите, за да се види какви коли са преминавали по пътя последни преди да стане вандалския акт.

Първите коментари са, че унищожаването на съоръжението няма нищо общо с плащането на винетки за тази част от републиканската пътна мрежа. Вчера Столичната община и АПИ постигнаха споразумение за част от пътищата около столицата да не се плащат винетки.

Средната стойност на едно такова съоръжение като унищоженото е около 5 хиляди лева. Тепърва ще се види дали някаква част от него може да се използва.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!