BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какви са предимствата на уредите с транспортни дефекти

В днешно време търсим качество, което да не изисква голям бюджет. Можете да обзаведете дома си с помощта на магазините за продукти със забележки получени по време на транспортирането.

С какво се различават тези уреди

Техниката с транспортни проблеми е нова, с малко външни забележки, но с добра отстъпка в цената. Качеството и на работа не е влошено, защото е неупотребявана. С тяхното закупуване се икономисва средства както от самата покупката, така и от консумацията на електроенергия в бъдещо време, тъй като продуктите са напълно изправни технически, енергоспестяващи, предимно от доказани марки, с високо качество, отговарящи на новите технологии. Освен това не се променя гаранционният им срок. 

Какви видове транспортни дефекти дефекти имат

Причина за намалената стойност на електроуредите с транспортни забележки са надрасквания, малки вдлъбнатинки по корпуса или липсата на малки детайли или дръжка. Те се причиняват при транспортиране и не оказват вреда на техниката, като може да се използва напълно функционалността й. Липсата на опаковка или накъсана такава при товаро – разтоварните дейности също може да окаже влияние за намаляване на сумата, която се заплаща за продуктите, защото не отговарят на стандарта и не могат да бъдат предлагани като нови. Не се предлагат със забележки, които влияят на работата им. Да се купят електроуреди с козметични дефекти е изгодно и практично, защото получаваш техника на изгодна цена, с високо качество, предимно от известна марка производители, с гаранция за срока на нова, с почти незабележим дефект, който дори може да се отстрани за незначителна сума.

Защо тези нови уреди са по-добри

За да се уверите, че техниката с транспортни забележки е добър избор на електроуреди посетете онлайн магазин Магпром, гр. Варна, на адрес https://magprom.net/,

където на минимална цена можете да закупите висок клас домакински електроуреди от известни марки на изключително ниски цени. Всеки се предлага с гаранция и след предварителен преглед за изправност.

В https://magprom.net/ “уреди с транспортни дефекти”. ще откриете:

  •  уреди за вграждане, 
  • за поддръжка на дома; 
  • кафемашини; 
  • аксесоари за кухня; 
  • инструменти; 
  • градински; 
  • мебели; 
  • уреди за красота; 
  • за отопление.

В онлайн магазин Магпром може да получите изключително качествени, от висок клас продукти с максимална гаранция на достъпни цени, с евтина доставка и 30 дни право на връщане. Посетете magprom.net и се уверете в предимствата им от първо лице!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!