BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Дунав“ надхитри „Царско село“, спечели с 2:1

„Дунав“ надхитри „Царско село“

„Дунав“ надхитри „Царско село“ в аутсайдерското дерби в fbet-лига. На стадион “Царско село” момчетата на Людмил Киров победиха съперниците си с 2:1.

Домакините поведоха в 19-ата минута с гол на Родни Антуи с глава. В 31-ата минута капитанът на Дунав Мартин Ковачев възстанови равенството. Бранителят се извиси в наказателното поле на “царете” след центриране на Мартин Костадинов от фаул. Стражът Джони Пласид плонжира, но ударът с глава бе силен и той не можа да предотврати посещението на топката в мрежата му.

В 63-ата минута „Дунав“ направи пълен обрат. След центриране на Александър Исаевски Ахмед Ахмедов стреля, ударът му беше избит на гол линията, но при добавката Ивайло Лазаров не остави шансове на Джони Пласид за 2:1.

Двубоят протече много оспорвано, с превес на домакините, но с организирана и разумна игра в защита дунавци успяха да съхранят преднината си, въпреки даденото от съдията 7-минутно продължение.

След този мач дунавци са на 10-то място в класирането с актив от 16 точки.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!