BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Цветан Цветанов напуска ГЕРБ

Цветан Цветанов, бившият втори в ГЕРБ, напуска партията. Това обяви самият той в профила си във Фейсбук.

Според текста на многостранното му изявление, напуска партията заради някои неблагоприятни тенденции в управлението на страната и на ГЕРБ, заради които дори неговия висок праг на търпимост бил надскочен.

“Напускам ГЕРБ, защото съм от хората, които имат енергия и хъс да изграждат. Не искам да виждам как граденото и с моите усилия отива по дяволите и как в партията постепенно намират място страх, подмазвачество, интригантство и посредственост”, пише Цветан Цветанов.

Той пише още, че като редови член се е опитал да бъде продуктивен коректив на случващото в партията, но опитите му да сподели мнения и позиции останали медийни изяви. Според него партията все по-малко се вслушва в членовете се и това се е видяло на местните избор м.г., когато на места ръководството на партията е играло срещу волята на местните структури и от това не е последвало нищо добро.

Оттук нататък предателство от моя страна би било само едно – ако остана член на ГЕРБ. Предателство спрямо моя труд, спрямо политическите ми принципи и спрямо онези, които са ми се доверявали”, завършва пространното изявление на Цветан Цветанов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!