BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стотици се тълпят пред “Зона 51”, искат да видят извънземните

Зона 51

Запалени по темата за извънземните се тълпят в Невада, край секретното американско военно съоръжение, известно като „Зона 51“, съобщават световните агенции. Полицията в САЩ обяви, че е арестувала първата група “бегачи Наруто”, които се опитали да проникнат в секретната база на ВВС. Службата на шерифа на окръг Найе потвърди във видео изявление, че са арестували двама младежи от Холандия – 21-годишният Говерт Суийп и 20-годишният Тиез Гранзиер. Двамата задържани младежи признали, че са видели табелите „Влизането забрането“, но „искали да разгледат съоръжението“.

Причината за прииждането на все повече хора е призив в социалните мрежи за “щурм” на секретния район. От дълго време се говори, че там се съхраняват правителствени тайни за извънземен живот.

„Зона 51“ от години е обгърната в тайнственост, което подхранва конспиративни теории, че там се съхраняват останки от летяща чиния и телата на извънземния й екипаж след предполагаемата й катастрофа в Ню Мексико през 1947 г.

Правителството на САЩ потвърди за съществуването на базата едва през 2013 г., когато публикува архиви на ЦРУ. В тях е записано, че обектът е използван за тестване на шпионски самолети.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!