BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Спират футболните мачове за месец

Провеждането на официални футболни срещи се прекратява

Провеждането на официални футболни срещи се прекратява за един месец. Това реши на спешно заседание на Изпълкома на Българския футболен съюз.

“Във връзка с приетото от Народното събрание днес извънредно положение на територията на Република България заради епидемията от коронавирус, ръководството на Българския футболен съюз взе решение да преустанови първенствата в професионалния ни футбол (Първа и Втора лига) до 13 април 2020 г.”, написаха в официалния сайт на БФС.

По всяка вероятност баражът за Европейското първенство между България и Унгария няма да се проведе.  Вероятността за това е голяма предвид спирането на футбола в страната за един месец считано от днес, а и въведеното извъндерно положение в страната.

Все още се очаква решението на УЕФА, но предвид ситуацията в Европа и страната, възможността този двубой да не се проведе е голяма. Само преди дни беше спряна и продажбата на билети за този двубой.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!