BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Спецакция в Селеметя завърши без арести

Без арести завърши специализираната полицейска акция, която се проведе в русенския кв. Селеметя.

Операцията беше за противодействие на битовата престъпност, в частност на посегателства срещу собствеността на гражданите, незаконна сеч на дървесен материал, спазване на режима за употреба и съхранение на огнестрелни оръжия и боеприпаси по реда на ЗОБВВПИ, държане на акцизни стоки без надлежно разрешително и укриване на лица, обявени за издирване. В хода й са съставени 12 акта и 4 фиша за констатирани нарушения по ЗДВП. Служителите на реда са установили едно лице, обявено на местно издирване, установени са и извършителите на няколко престъпления, за които са били регистрирани преписки.

Проверени са 4 адреса, за които са постъпили данни, че е възможно собствениците да държат акцизни стоки без бандерол. При извършените обстойни проверки на имотите нарушения не са констатирани. Проверени са други 3 адреса на територията на квартала, с оглед спазване на режима за употреба и съхранение на огнестрелни оръжия и боеприпаси по реда на ЗОБВВПИ, но нарушения не са констатирани.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!