BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сесията на старейшините – закрита за граждани

Сесията на Общинския съвет на Русе ще бъде закрита за граждани. Тя ще се проведе при засилени мерки за сигурност за спазване на противоепидемичните средства.

Това става ясно от писмо на председателя му Иво Пазарджиев, изпратено до медиите.

За да се спази изискването за отстояние на най-малко 1,5 м. между присъстващите, вместо в зала „Св. Георги“, заседанието ще се проведе в Пленарна зала.

Тъй като председателят Иво Пазарджиев е в карантина, заседанието ще бъде ръководено от Пламен Рашев от БСП. Местата на всички съветници са строго определени. Въпреки че за всички и длъжностни лица са осигурени предпазни маски,  г-н Пазарджиев отправя апел към старейшините, които не се чувстват добре здравословно, да не присъстват на заседанието.

Дневният ред на заседанието, което ще започне в 9 ч. сутринта, включва 36 точки. Като първа точка от дневния ред ще бъде представена информация във връзка с предприетите мерки за овладяване на пандемията от COVIT-19

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!