BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Русенска банда разби класациите за български рок (видео)

Русенската метъл група „Insane” спечели класацията за български рок „Черната овца“ на БНР и стигна до престижното 2-ро място в рок класацията Reynaers top 30 на радио Zrock, като си проправи път сред дългогодишни хитови изпълнители. Групата отдавна е позната на феновете. Създадена е преди пет години от четири пораснали момчета. Само един от тях е професионален музикант. Оказва се обаче, че общото между програмист, мениджър и нотариус – това е метълът.

„Събрахме се четиримата, всъщност 4 интересни характера. На тях им трябваше време да се сработят, за да постигнем тази симбиоза, която да може да роди нещо авторско“, казва басистът Николай Хараламбиев.

Приключи гласуването за Изпълнител и Група на Годината 2020. С най-много гласове,изпратени на [email protected]

Posted by Музикална Класация Черната Овца on Tuesday, January 5, 2021

„Insane“ не правят музика с целта непременно да влязат в някаква класация, казва вокалистът Цецо Анастасов.

„Но няма да си кривя душата, че много ни ласкае, че наша песен, на една никому неизвестна до вчера русенска група, се бори с титани на българската рок сцена, мога да кажа страхотни имена с многогодишна история“, допълва той.

За изминалата година момчетата казват, че ще запомнят с две неща – успехът на парчето им “Become Insane“ и с невъзможността да свирят пред публика. Музикантите са планирали са 3 нови проекта. Надяват се съвсем скоро да има възможността да свирят на живо.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!