BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Различните деца на Русе представят талантите си онлайн

17 деца със специфични потребности от Русе ще се включат в национална онлайн изложба, инициирана от фотографа Анна Йончева. Събитието е под наслов “Различните деца на България“ и ще се проведе на 10 януари от 19 ч., благодарение на „Филмаби“ – платформа за изкуство и култура, администрирана в Сиатъл, САЩ.

Чрез видеоконферентна връзка децата ще имат уникалната възможност да се запознаят, да разговарят и да споделят своите желания и мечти.

Онлайн ще се включи и инициаторката на проекта Анна Йончева, както и всички фотографи, уловили неподправените мигове на щастие.

Основната цел на социалния фотопроект е чрез снимки да покаже всички онези деца, които все още остават невидими за голяма част от обществото ни.

Чрез този линк:

https://www.filmabee.com/bg/razlichnite – всеки може да се включи в срещата и да стане част от емоцията и мечтите  на „различните“ деца на България.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!