BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Представят туристическия потенциал на Русе на „Ваканция и СПА Експо”

Община Русе представя възможностите за туризъм в региона на 37-то издание на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”, което се провежда в София, съобщиха от общинската администрация.

Участието на Община Русе е на самостоятелен щанд от 12 кв.м., проектиран с индивидуална визия и акцент върху културните и исторически забележителности на региона. На него представителите на туристически информационен център – Русе, експерти от Регионален исторически музей-Русе и занаятчии от Дунавска задруга на народните и художествени занаяти ще предоставят пред потенциални бизнес партньори и посетители материали и информация за културни събития, туристически обекти, места за настаняване и атракции.

Участието се реализира чрез Програма за развитие на туризма на Община Русе за 2020 г. На форума се представят туристически компании и дестинации от 25 държави, което дава шанс на Русе да покаже възможностите за целогодишен туризъм в града и региона.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!