BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Председателят на парламента Цвета Караянчева със счупена ключица след пътен инцидент (снимки)

Председателят на парламента Цвета Караянчева е претърпяла пътен инцидент днес. Информацията беше потвърдена от пресцентъра на парламента с уточнението, че г-жа Караянчева не е пострадала при инцидента. Очаква се компетентните органи, МВР и НСО да дадат повече информация по случая.

По-късно стана ясно че г-жа Караянчева е със счупена ключица и в момента я транспортират с хеликоптер към София. Работата по изясняване на причините за пътния инцидент продължава, се казва в официалното съобщение.

В полицейския бюлетин по-рано беше съобщено за ПТП по същото време и на същото място, но не се споменава, че става дума за председателя на парламента. Съобщава се само за трима пострадали.

По първоначални данни на път Шумен –Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишната водачка на лек автомобил „Ауди”, на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил, в който пътувала г-жа Караянчева. Вчера тя посети Силистра, където празнуваха празника на града.Екип на ТВН пътува към мястото на инцидента. Очаквайте по-късно подробности, а в емисията Новини на телевизията утре ще бъде излъчен подробен репортаж.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!