BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Председателят на ОбС в Русе сам се постави под карантина

Председателят на

Председателят на Общинския съвет на Русе Иво Пазарджиев сам се постави под карантина, съобщи самият той в профила си във ФБ.

По думите му, в продължение на няколко дни бил извън страната – в Австрия. Въпреки че районът, в който пребивавал е бил сред рисковите, след завръщането си се консултирал с русенски специалисти и взел решение да се постави под карантина, за да ограничи до минимум възможността за евентуално разпространение на вируса.

Ще продължа да изпълнявам обществените и личните ми ангажименти от дома ми. Телефонът и електронната ми поща са на разположение на всички, във връзка със служебните ми задължения, пише още Пазарджиев.

Той отправя апел към русенци също да останат по домовете си и да излизат от тях само в краен случай. „Призовавам хората към по-малко драматизиране на ситуацията в страната, както и да имат доверие на институциите“, пише Пазарджиев .

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!