BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

По сигнал на бдителни граждани задържаха двама „гастрольори“

Двама „гастрольори“ от Лясковец са задържани по време на кражба на катализатори от автомобил, съобщиха от полицията в Русе.

Малко преди 3 часа миналата нощ граждани подали сигнал на тел. 112, че в района на блок на ул. „Рени“ в Русе са забелязани две съмнителни лица да обикалят около коли. Към мястото веднага бил изпратен дежурен наряд от групата за охрана на обществения ред към Второ РУ. При обхода там полицаите установили лек автомобил “Фиат”, повдигнат с крик в предната част, а под нея мъж, който изрязвал с ножица за метал катализатора на превозното средство. Установено било, че това е 27-годишен мъж от гр. Лясковец.

Малко по-късно бил заловен и мъж на 26 г., също от гр. Лясковец.

Двамата са задържани по ЗМВР за срок до 24 часа. По случая е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство. Работата продължава, като се изяснява съпричастността на двете лица и към други подобни деяния.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!