BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пияни младежи „налагат“ кошче за смет, издирват ги (видео)

Пияни младежи „спукали“ от бой кошче за смет в центъра на Русе. Инцидентът, заснет от камерите за видеонаблюдение, станал в ранните часове на съботния ден. На кадрите ясно се вижда как един от младежите налага кошчето с юмруци и прави неуспешен опит да го откачи с ритник. На помощ му се притича друг младеж, който успява да свали кошчето от стойката с ритник и кроше. Възниква кратък спор кой да „довърши“ вече падналото на земята кошче, след което първият „побойник“ хвърля кошчето във фонтана. След това младите хора спокойно си продължават по пътя.

Кадрите са предадени към органите на реда и вече са предприети действия по установяването на самоличността и издирването на извършителите, като на виновните лица ще бъде потърсена отговорност за материалните щети.

От Община Русе напомнят, че само от началото на тази година за отстраняване на щети от подобни вандалски прояви са изразходвани близо 100 000 лв. от общинския бюджет.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!