BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Остани в къщи, запознай се с тайните на „изкуството на светлината“

Група фотографи, придобили вече национална и световна известност, предлагат начин не само да спазим призива „Остани в къщи“ през принудителната пауза, наложена от извънредното положение заради коронавируса, но и да научим нещо повече за изкуството фотография, като цяло и нейните различните жанрове, за това как да правим по-добри снимки, къде да търсим вдъхновение и как да разберем и усетим изкуството на фотографията. Сред тях са и трима русенци – Евгения Максимова, Георги Кехайов и Явор Седянков. Останалите са Яна Пенева, Полина Илиева, Деян Недялков , Ивелин Илиев и Симеон Колев

Те са направили канал в Ю-туб в който два пъти седмично – в четвъртък и в неделя, ще споделят своите знания. Заниманията са безплатни. Ще има както епизоди, полезни за начинаещи, така и вдъхновяващи разговори с обсъждане в дълбочина на спецификата на фотографското занимание. Ще има презентации, интервюта с български и чужди фотографи, непринудени разговори и епизоди с техническа насоченост.

Има създадени групи във Фейсбук и Инстаграм, въпроси към участниците могат да се задават на имейл phototalk.bg@gmail.bg.

Първото занимание събра над 1500 зрители. Следващото е днес, 22 март от 13 часа.

Всички сме различни и се впечатляваме от различни неща, виждаме и разказваме историите си по свой уникален начин. Колко добре ще покажат историята вашите снимки, зависи само от вашите умения за работа: с камерата, със светлината и обкръжаващата среда, категорични са творците.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!