BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Русе с благодарност към спомоществувателите

Община Русе обяви

Благодарност към фирмите, отзовали се на апела и подпомогнали дейностите й в борбата срещу вирусната епидемия изказва Община Русе.

Маски за многократна употреба.предоставиха:

         МИК-БГ ЕООД

         Роси Фешън

         АРА-СВ БГ ЕООД

         АРДА РУСЕ

         АКТ ФОР ФЕШЪН ЕООД

         Рени Стил

         Юта АД

         Стела Русе

         Данини

От Община Русе информират, че даренията са използвани за предпазването на служителите, работещи на терен – за целите на Обществената трапезария, Социалния патронаж и  дезинфекцията на публичните пространства. Предоставените предпазни материали достигнаха и до шофьорите от публичнобществения транспорт, както и до част от хората, чиято професия изисква личното обслужване на гражданите – медицински работници, служители на гише и др.

Община Русе благодари за дарените защитни облекла, които бяха пренасочени за използване от медиците в УМБАЛ Канев на „Нелсен-Чистота“.

„Няма да забравим да поднесем благодарности на всички доброволци, които помагат  в разноса на храни, както и за лепенето на плакатите „Остани в къщи“.

Вашата щедрост в тежък момент за града ни и целия свят е за пример. Останете с вярата, че имате силата да преобразите света, в който днес живеем!“, пишат от Община Русе.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!