BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общината в Русе с апел към шивашките предприятия да произведат маски

Община Русе обяви

Апел към собствениците на всички шивашки фирми в региона да окажат съдействие за осигуряване на населението с предпазни средства отправя Община Русе.

Поради недостига на предпазни облекла и маски  в търговската мрежа общината отправя молба към вас да се включите в ушиването на маски, които ще бъдат раздадени на нуждаещите се граждани на територията ѝ, пише в обръщението.

Русенската шивашка индустрия е известна с добрата си организация и висококачествена работа и вярваме, че няма да остане безучастна в този исторически момент. Нека всички обединим сили пред това голямо предизвикателство, водени единствено от милосърдие и искрено желание за взаимопомощ.

Оценяваме високо вашето съдействие и помощ, и вярваме, че с общи усилия ще преодолеем това изпитание, пишат от общинската управа.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!