BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Няма тежкоболни от новоустановените с COVID-19 в Русенско

Няма тежкоболни от новоустановените заразени с COVID-19 в Русенско, съобщиха от Областния кризисен щаб.

От тях трима са хоспитализирани, а останалите двама са на домашно лечение. Другите двама, съобщени от Националния информационен портал са хора, родом от Русе, но неживеещи в града.

На болнично лечение в Университетска болница „Канев“ са настанени две жени – на 65 и 66 години съответно от гр. Русе и гр. Борово, както и за мъж на 65-годишна възраст също от гр. Русе. Всички те са в стабилно състояние и със сходна симптоматика, изразяваща се предимно в повишена телесна температура, отпадналост и болки в гърлото. Единствено при 66-годишната жена от гр. Борово има данни за бронхопневмония, като тя е и с придружаващо онкологично заболяване.

Двете лица, които са на домашна изолация са мъж на 20-годишна възраст и жена на 18 години. Няма установена епидемиологична връзка между случаите, както и с предходни такива.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!