BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Не е първоаприлска: Коронавирусът удари депутат!

Депутат от Народното събрание е заразен с коронавирус, съобщи председателят на Народното събрание.

Това е депутатът от ДПС д-р Хасан Адемов. Тъй като предстои Народното събрание да гласува актуализацията на бюджета за 2020 година, по препоръка на Националния оперативен щаб всички народни представители да минат през тест за коронавирус. Създадена е организация и предстои това да се случи днес в две здравни заведения. В четвъртък ще бъдат тествани и всички останали служители на Народното събрание – квестори, шофьори, стенографи, които са и контактна група на народните представители.

Цвета Караянчева уточни още, че едва след като бъдат ясни пробите, които ще излязат максимум след 48 часа, ще се реши дали да се затвори Народното събрание и за администрацията и как да се процедира и с извънредното заседание за актуализацията на бюджета, насрочено за 2 април, четвъртък, от 13.00 часа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!