BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Немски бизнес инкубатор в подкрепа на русенските фирми

Русенският бизнес ще получи подкрепа от най-големия немски бизнес инкубатор UnternehmenTUM.

Всички действащи и стартиращи фирми в Русе, които търсят финансиране и реализация на своите идеи и продукти, могат да се регистрират до 8 януари за онлайн събитието на немския бизнес инкубатор UnternehmenTUM.

Ще бъде представена дейността на най-големия иновационен и бизнес център в Европа, както и възможностите за навлизане на германския пазар, свързване с инвеститори и партньори за сътрудничество от цял свят и обмен на опит.

Русенските предприемачи ще получат съвети и важна информация как да намерят финансиране на своите проекти и за начините за внедряване на готови високотехнологични и иновативни продукти в различни производства.

Събитието ще се проведе онлайн на 20 януари, а работният език е английски. Организатори са Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Службата по търговско-икономически въпроси в град Мюнхен и Българската стартъп асоциация (BESCO).

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!