BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Наркопласьор се призна за виновен, отива за 1,5 години в затвора

Наркодилър отива за година и 10 месеца в затвора

Русенецът Б. И., който в края на миналата година е бил задържан за разпространение на наркотици, отива за 1,5 години в затвора.

Това постанови Окръжният съд в Русе, одобрявайки споразумение между Окръжния прокурор и защитника на обвиняемия. С него Б. И. признава вината си, в резултат на което получава намалено с една трета наказание – с случая лишаване от свобода за срок от една година и шест месеца при първоначален общ режим. Освен това той ще заплати и глоба в размер на 2500 лв., както и 1835.19 лв. за направени разноски в хода на досъдебното производство. От присъдата се приспада срока на предварителното задържане, считано от 13.12.2019 г. На тази дата Б. И. е бил заловен с различни високорискови наркотични вещества, в момент, когато продал на две лица метамфитамин.

Одобреното споразумение има последиците на влязла в сила присъда.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!