BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мъж на 65 години от село Ясеновец е поредната жертва на COVID-19 в Разградско

Мъж на 65 години, от село Ясеновец, община Разград, е поредната жертва на COVID-19 в региона, съобщиха от Областния кризисен щаб в лудогорския град.

Пациентът е бил хоспитализиран на 11.06.2020 г. в Отделение “Инфекциозни болести” на Многопрофилна болница за активно лечение “Свети Иван Рилски – Разград” АД. Той е получил инфаркт на миокарда на 19 юни в 21 часа и 30 минути, след което е починал.

Мъжът е бил с редица придружаващи заболявания: захарен диабет, диабетна полиневропатия, хронична сърдечна недостатъчност и мозъчно-съдова болест. Областният кризисен щаб за борба с коронавируса в област Разград изказва съболезнования на семейството на починалия.

По информация на директора на Регионалната здравна инспекция в Разград д-р Ася Генева, на 20.06.2020 г. няма регистрирани нови случаи на заболели от COVID-19 в област Разград.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!