BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Младежи обновиха беседки в Разград

Група доброволци – членове на Младежкия клуб „Инитиум“, преобразиха четири къта с беседки в различни райони в града, в които се събират малки и големи.

Младите хора пребоядисаха и обновиха съоръженията, почистиха и прилежащите площи. По думите на един от инициаторите – Виктор Стоянов, идеята на доброволците от клуба е да разрушат догмата, че младите хора не се интересуват от случващото се и са несериозни. Искаме с нашия добър пример да накараме връстниците ни и те да участват във все повече инициативи, да правят добри неща, защото това помага, коментира Виктор.

Акцията е дебют на младите хора от клуб „Инитиум“ в направлението им по доброволчество. Клубът предоставя на младежите от Разград дейности в още четири направления – Дебати, Философия, История и Взаимопомощ.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!