BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

МВР търси помощ, издирва бегълците от затвора в Стара Загора,

МВР търси помощ

МВР търси помощ за издирването на двамата молдовски граждани, които в събота избягаха от затворническото общежитие в Стара Загора. Те са обявени за общодържавно издирване.

И двамата са изтърпявали наказание за разбиване на банкомати и са осъдени на 4 години и 8 месеца лишаване от свобода. Молдовците са прекарали 7 дни в общежитието. Дни преди бягството са посетени от техни близки, които са им занесли багаж и малко средства.

Вчера МВР разпространи снимките на 25-годишният Василе Морару и 31-годишният Александър Хаджи. От МВР молят гражданите, които имат информация за бегълците, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление. Анонимността им е гарантирана.

Василе Морару е с ръст 176 см, нормално телосложение, пъстри очи, бяло лице, светла коса и правилен нос. В момента на бягството си е бил с къси панталони, бял потник и сини маратонки.

Александр Хаджи е с ръст от 173 см, нормално телосложение, кестенява коса, бяло овално лице, кафяви очи и правилен нос.  Има белег от срязване под долната устна. Бил е облечен с къси панталони и черна тениска.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!