BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

МВР засилва контрола по пътищата за празниците

МВР засилва контрола по пътищата

МВР засилва контрола по пътищата за предстоящите почивни дни, заради очаквания интензивен трафик през предстоящите три почивни дни. Ще се следи за спазване на ограниченията на скоростта, изрядни документи и употреба на алкохол и наркотици.

Създадена е необходимата организация от КАТ, която ще подпомогне натоварения трафик, който се очаква днес и през последния ден от почивните дни. На изходните точки на големите градове още този следобед ще има екипи на КАТ, които ще подпомагат и контролират трафика.

По време на почивните дни ще бъдат правени проверки за употреба на алкохол от водачите и ще има засилен контрол за максималната скорост за движение. Ще се проверяват и мотоциклетистите.

Силите на КАТ ще бъдат концентрирани по главните пътища и автомагистралите, но също така ще се извършват проверки по малките населени места.

От 16 ч. до 20 ч. днес и на 8 септември от 14 до 20 часа ще бъде ограничено движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоварените пътища.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!