BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

МВР:Нападението над Слави Ангелов е заради работата му

Според главният секретар на МВР Ивайло Иванов, побоят над главния редактор на “168 часа” Слави Ангелов е свързан с журналистическата му дейност.

Работи се и по друго версии, но тази е основната, каза Иванов пред БНТ. За момента не са установени нападателите, но се знае техният брой, въпреки че не може да бъде съобщен засега.

Отхвърля се предположението грабеж, тъй като от журналиста не са взети ниакви вещи.

На мястото на инцидента е бил и директорът на столичната полиция ст. комисар Георги Хаджиев. Иззети са записи от камери в района, днес ще има нов оглед на мястото на инцидента.

Журналистът бе нападнат снощи пред дома си, като бе пребит с метални прътове.

„Той беше опериран, към него са подходили особено жестоко, нападнат е с железни прътове, кракът му е счупен,  а лицето е обезобразено. Те са искали или той да умре, или просто да запечатат това посегателство“, коментира издателят на в-к „24 часа“ Венелина Гочева пред bTV.

В момента журналистът е настанен в УМБАЛ „Царица Йоана“ – ИСУЛ. Има наранявания по главата и крайниците, но е без опасност за живота.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!