BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Коронавирусът взе четвърта жертва в Русенско

50-годишен мъж с COVID-19 е починал тази сутрин в Университетската болница „Медика“ в Русе. Това съобщиха от Областния оперативен щаб за борба с коронавируса.

Това е четвъртата жертва на коронавируса в Русенско от началото на пандемията.

Мъжът е от Борово и първоначално е бил хоспитализиран в Многопрофилната болница „Юлия Вревска“ в град Бяла и от там е прехвърлен в русенското лечебно заведение. Въпреки усилията на лекарите, пациентът е изгубил битката с болестта.

Регионалната здравна инспекция в Русе продължава извършването на епидемиологичното проучване. По всяка вероятност днешният смъртен случай ще бъде обявен в Единния информационен портал през утрешния ден.

Диагностицираните с коронавирус в Русенска област от началото на пандемията са 235, като активните случаи са 156. От тях 44 души са на болнично лечение, а останалите 112 са под домашна карантина.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!