BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Как да изберем килим – съвети от Карпет Макс

Всеки CarpetMax килим е специфичен и е подходящ за различно помещение. Изборът му не зависи само от цвета и размера, важни са материалите, от които са произведени. Ето няколко съвета от Карпет Макс:

  • вълнени – издържат на голямо натоварване, което позволява поставянето на  мебели отгоре, и се почистват;
  • полиестерни – имат голяма здравина, издръжливи са на петна, мухъл и не избеляват лесно;
  • полипропиленови – подходящи са за по-натоварени помещения, защото издържат на петна и влага;
  • полиолефинови – имат лесна поддръжка и запазват дълго цвета и блясъка си.

Как да изберем килим за хола

Хола е най-използваното място във всеки дом. Там се събира цялото семейство, за да разговаря, да гледа филм или просто да си почива. Килимът, който ще изберете за вашата дневна трябва да е здрав, издръжлив на петна и на умерено натоварване. Полиестерните и полипропиленовите отговарят на тези изисквания. Когато открием продуктът с тези качества вече може да избираме измежду наличните стилове, клиентите предпочитат мек, приятен и задържащ топлината вариант, защото придават уют и комфорт. Доверете се на многообразието от продукти в Карпет Макс.

Подходящо ли е да сложим и в кухнята

Кухнята е помещение, в което има влага, за това предпочитаните подови настилки са ламинат и теракота. Но ежедневно прекарваме много време там и искаме да ни е топло и меко на краката и без проблем може да поставим пътека, която да издържа на влага и мухъл. Такива са полипропиленовите, полиестерните. 

Къде другаде е възможно поставянето на килим

Килимът е подходяща част от интериора на всяко помещение във вашия дом с изключение на банята. Ето някои препоръки, които ще помогнат за правилния избор:

  • всекидневна – издръжливост, комфорт и топлина;
  • кухня – издръжлив на влага и мухъл;
  • детска – здравина, мекота и да е подходящ за игра;
  • спалня – практичност, успокояващ ефект;
  • офиси – елегантност, издръжливост и предразполагащ ефект;
  • хотели, мотели и прочие – здравина, издръжливост, комфорт.

Защо е нужно да се доверите на Карпет Макс

Покупката на подова настилка е инвестиция, която се прави за години напред, за това не трябва да пренебрегваме правилното му избиране. Ако избираме подова настилка само по нейния размер и цвят, а не гледаме материалите, от които е произведена е най-добре да поискаме съвет. Служителите в Карпет Макс са запознати с всички предимства и недостатъци на своите стоки, а основната им мисия е клиентите им да направят правилния избор. Освен обучен персонал, Карпет Макс разполага и с голямо разнообразие от продукти на достъпни цени, които освен в магазините може да разгледате и в онлайн платформата на компанията.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!