BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха тийнейджъри, задигнали телефона на непълнолетен

малолетни момичета

Двама тийнейджъри са задържани след сигнал за грабеж на мобилен телефон от непълнолетен, съобщиха от полицията в Русе.

Инцидентът станал на 16 юни, около 16,30 часа на ул. „Доростол“, в района пред ОУ “Братя Миладинови”. По думите на потърпевшия 16-годишен младеж докато се движел по велоалеята в Парк на младежта, бил спрян от две момчета, едно от които е поискало мобилния му телефон, за да проведе разговор. Той отказал да си даде телефона и продължил да върви по алеята, но когато стигнал до училището  двамата отново го спрели. Единият го заплашил, а другият му издърпал апарата от ръката му, а после изчезнали.

В хода на провежданите оперативно-издирвателни мероприятия по горещи следи от служители от полицейския участък в гр. Мартен и криминалисти от Второ РУ в Русе като извършители на грабежа били установени и задържани двама младежи – на 17 и на 18 години, от с. Просена. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!