BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха мъж в Разград за блудство с малолетна

Два битови инцидента с трагичен край

27-годишният Октай З. е задържан за 72 часа по обвинение за блудствени действия с 14-годишно момиче в Разград. Това съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.

В началото на декември миналата година обвиняемият е спрял момичето, което се прибирали от училище. Заговорил го, като попитал къде се намира автогарата в града. След това използвал насилствени действия с цел  възбуда и удовлетворяване на сексуални желания, но не се е стигнало до реално сношение. Действието се развива в района на разградско училище, което момичето посещава.

Разследването по образуваното досъдебно производство на Районната прокуратура в Разград ще установява и доказва дали има и други случай на насилника с други потърпевши.

Районната прокуратура в Разград ще внесе искане в съда за вземане мярка за неотклонение “Задържане под стража” на Октай З.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!