BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха двама ученици за грабежа на букмейкърския пункт в Русе

Двама русенци са задържани

Двама ученици от Русе са установени като извършители на опита за грабеж от букмейкърски пункт, съобщиха от полицията.

В хода на извършените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на криминална полиция в Първо РУ, както и от реализираните множество процесуално-следствени действия за документиране и изясняване на извършеното престъпление, като автори на деянието са установени двама 17-годишни младежи. До този момент те не са били регистрирани като извършители на криминални прояви. Младежите са били задържани вчера за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Работата на полицията по случая продължава под надзора на Районната прокуратура в Русе, в хода на образуваното досъдебно производство.

Както ТВН съобщи, на 10 януари около 22:20 часа, чрез единния номер за спешни повиквания – 112, в полицията е бил подаден сигнал за извършен опит за грабеж в пункт за спортни залагания на бул. „Липник“ в Русе. Двама души влезли в пункта с маски и пистолети, които насочили към служителката в обекта и клиент, като поискали парите от касата.  Жената отказала да даде парите, а двамата нападатели напуснали пункта и изчезнали в неизвестна посока.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!