BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Елеонора Николова ще формира екипа си чрез конкурс

Елеонора Николова ще формира екипа си чрез конкурс

Ако бъде избрана за кмет, Елеонора Николова ще формира екипа си чрез конкурс. Това каза самата тя при представянето на кандидатурата й.

“Екипът трябва да бъде безукорен, за да може да даде този тласък напред”, мотивира се Николова. Така, по думите й, ще може да привлече най-добрите специалисти в работата по управлението на общината.

“Изборите ще бъдат трудни, защото всичко е спазарено. Всички партии се чувстват много луксозно. Моята кандидатура ще разбърка малко картите, защото нямам какво да дам освен знанията”, каза още Николова. Според нея това ще бъде социален експеримент – дали гражданите могат да загърбят апатията и страха и да дадат своя глас така, както го чувстват. По думите й, много хора през последната година са я призовавали да се кандидатира отново за кмет и сега тя очаква тяхната подкрепа.

По думите на Велизар Ранев, който е част от гражданския комитет, номинирал Николова за кмет, в близките дни ще се уточни по какъв начин ще бъде издигната официално кандидатурата й.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!