BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дунав продължи серията равенства, взе точка и във Враца

Дунав продължи серията равенства

Дунав продължи серията равенства след 0:0 във „Враца“ срещу „Ботев“. Светлосините вече четири мача не познават горчивината на поражението, но и не изпитаха сладостта на победата.

Людмил Киров беше подредил много добре защитната линия и въпреки че домакините владееха топката почти през цялото време, не успяха да поразят вратата на Макенджиев.

Давид Рибейро можеше да открие за домакините в 26-ата минута, но Мартин Ковачев изби от голлинията. Натискът на домакините се увеличи и минути след почивката Доминик Янков удари напречната греда, а 10 минути преди края Валери Домовчийски стреля от два метра с глава, но не уцели вратата.

Дунав същ имаше своите шансове, но Стефан Христов, който в отсъствието на Ахмедов беше на върха на атаката на русенския тим, не успя да порази вратата на Красимир Костов.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!