BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Девет задържани при спецакция срещу наркоразпространението в Русе

Голямо количество наркотици
Снимка: Архив

Девет души са задържани при поредната спецоперация на полицията, насочена срещу употребата и разпространението на наркотици, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе.

Акцията била проведена на 17 и 18 януари на територията на гр. Русе от служители от Първо РУ. В хода на полицейските действия са задържани 9 човека на възраст между 17 и 27 г., като в част от тях са открити наркотични вещества – метамфетамин и марихуана. При проведени процесуално-следствени действия – личен обиск, претърсване и изземване в обитавани от лицата имоти, както и ползвани МПС, са намерени тревна маса, реагираща на марихуана; метамфетамин; прибори за разтегляне и употреба на наркотици; мобилни комуникатори и др. вещи.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ, за престъпление по чл. 354а, ал. 1 от НК. Работата продължава под ръководството и надзора на прокуратурата.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!