BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дари NetPoints, помогни на Ралица!  

Първата кампания “Направи добро! Дари NetPoints” за 2020 г. ще посветим на едно момиче, което живее с тежко и много рядко заболяване с измамно привлекателно име…

12-годишната Ралица Григорова от Русе е пеперудено дете. Зад това красиво определение се крие много безмилостно и жестоко генетично заболяване. Ралица реално страда от Булозна епидермолиза – рядко генетично заболяване, при което по кожата и лигавиците на тялото се издуват мехури от дори леко докосване или триене, а впоследствие се превръщат в болезнени, отворени рани. Тъй като кожата е уязвима като крилце на пеперуда, често наричат децата, страдащи от болестта “пеперудени” деца. С времето кожата трупа рана върху рана и се изнежва до крайна степен. Затова и родителите на Рали полагат ежедневни грижи за раните, който се появяват по цялото тяло със специални незалепващи превръзки. Поддържането на състоянието й възможно по-безболезнено е скъпо и постоянно и имат нужда от помощ, за да продължават да осигуряват на момиченцето по-леко ежедневие.

Как да направите дарението си от NetPoints:

  1. Влезте в своя потребителски NetWorx-панел – https://my.networx.bg/. В менюто ще видите бутон “Дари NetPoints❤️”. След като влезете, ще видите коя е каузата за месеца, за която може да дарите NetPoints, и какво количество точки са събрани до момента.
  2. С плъзгащия курсор определяте количеството NetPoints, които искате да дарите за месечната кауза. Имайте предвид, че 1000NetPoints = 1 лв.!
  3. В края на кампанията NetWorx ще дари равностойността на събраните NetPoints за каузата, за която сте дарили!

Защото има много начини да направим добро! А заедно можем МНОГО ПОВЕЧЕ!

За Рали, за каузите на Вики, за ДОБРОТО у нас!

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!